ojoj, segling på Bodensee



Vilken dag!!! Igår var lugnt bland de bästa dagarna här nere i Österrike! Bella och jag kom hem igår kväll vid sjutiden helt uppspelta och grymt nöjda med var vi upplevt under dagen. Helt perfekt sista helg på utlandsterminen!

Florian (den slumrande filuren på bilden nedan) som också pluggar på FH, frågade oss här om kvällen om vi ville följa med och segla någon dag. Sånt tackar man självklart inte nej till!

Hur som helst var det Bella jag, Florian och hans två vänner Karsten och båtägaren Stefan som gav oss ut på en utflykt på Bodensee. Det tål att upprepas: VILKEN DAG! Solsken, turkost vatten... trevligt sällskap. Hur härligt som helst! Bella och jag utbytte vid ett flertal tillfällen nöjda leenden…

Åkte till Wasserburg och åt en glass och sedan vidare till en bukt där vi hoppade i och badade. Satt och torkade i solen med ett glas vin och tittade på utsikten.

På kvällen var det avskedsfest vilket var mycket trevligt. Hade jättekul men på nått sätt var det en väldigt konstig kväll… som en dröm, alla betedde sig underligt. Kanske för att vi visste att det skulle bli sista gången vi skulle se många av personerna?

Hur som helst så ska Bella och jag lära oss att segla nästa sommar. Så är det! ;)

 


RSS 2.0