ett helt år äldre!

Igår hade vi ett litet födelsedagsbarn här på Moosmahdstrasse – fröken Thyberg är nu hela 23 år fyllda och har med stor säkerhet förutom siffran vuxit ett helt stycke klokare och erfarnare sen förra gången hon fyllde! Det hela firades naturligtvis med morgonsång och överrasknings grill fest på kvällen med tårta som efterrätt.

FrökenThyberg (eller – Löken som hon brukar kalla sig själv) och jag satt här om kvällen med en god kopp te och förundrades över hur snabbt tiden går. Vi konstaterade hur liten och rädd man var för bara några år sedan när vi började i Linköping. Nu har vi varit i Österrike i lite mer än två månader – halva tiden av vår utlandstermin. När vi kommer tillbaka till Linköping i höst kommer vi gå i 4an och klassificeras som ”gamlingarna”. Vi skrattade över gamla minnen från nollep, de båda elinpiaderna och liciakraballerna… resan till Chamonix m.m.

Det är studenttiden folk brukar svärma om och säga att det var den bästa tiden när de var unga. Ja… snart kan även vi lägga studenttiden bakom oss och titta tillbaka på allt roligt man hade ”då”.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej!

Kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker! :)

Sara

2009-04-27 @ 19:02:15
URL: http://musiksara.blogg.se/
Postat av: bäcka

mm, chamonix var jäkligt kul

2009-05-09 @ 22:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0