Dagsutflykt till Zürich

 

 Efter att igår ha låtit lägenheten gå igenom en som alltid mycket välbehövlig städning gav vi oss igår väg på en utflykt till Zürich i Schweiz. Caro har sin vän Maria på besök som såklart vill åka ut och se så mycket som möjligt och då jag och Bells inte heller varit i Zürich än tog vi tillfället i akt att hänga på.

Staden är hur fin som helst med strandpromenad, gamla små gränder med uteserveringar och fik och säkerligen riktigt bra shopping. Vädret var kanon och vi satt ett bra tag på bänkar nerevid vattnet och kikade ut över vattnet. Åt lunch på en libanesisk restaurant – gott och annorlunda – kul att äta nått lite annat! Kanske leta reda på lite recept och koka ihop nått liknande själv någon gång.

Då man i Schweiz betalar med franc, märkte man för första gången hur smidig euron faktiskt är. Schweiz ligger ett stenkast från Dornbirn, och att då åka dit på en dagsutflykt blir mycket bökigare när man måste tänka på att växla pengar också. Därför; alla länder borde ha euro – så enkelt är det!


Kommentarer
Postat av: Mattias

Där har jag oxå varit =D

2009-06-02 @ 21:43:46
URL: http://lkpg2006.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0