Milano, Milano!

En bättre helg hade man knappt kunnat önska sig! Torsdag till Måndag i Milano med god mat, solsken utan ände, drinkar, glass, shopping och sightseeing. Att både Bella och jag är förkylda nu när vi kommit hem vet vi inte riktigt hur vi ska förklara, men förmodligen är det väl det typiska semester/äntligen slappna av efter mycket stress syndromet.

Fredag eftermiddag anlände även Emmsson med hennes engelska vän Jenny från Berlin. När fyra fina flickor går på stan i Milano kan jag lova att många (många!) kommentarer och blickar slängs efter en… allt från ”quatro stagioni!” till andra lite mindre trevliga saker. Och av någon konstig anledning visste förvånansvärt många att Bella faktiskt kallas för... ”Bella”!

Galet varmt har det varit och man har varit som ett gående vattenfall de senaste dagarna… man ska ju inte klaga när man har fint väder, men herrejösses en sådär 10 grader kallare hade det för behaglighetens skull gärna kunnat vara! Sista kvällen då vi gick ut för att äta var det 34 grader ända fram till 21-22 på kvällen…

Bella och jag räknade dessutom till 24 glasskulor sammanlagt på 4 dagar. Det blir 12 kulor var, varav 8 åts sista dagen då det som sagt var - galet varmt! De kommande veckorna blir det alltså att leva på vatten och knäckebröd… och det inte bara av ”formmässiga” skäl, utan även ekonomiska… för, en schtekar-helg i Milano är inte gratis!


Bella och glass                                         Emma och Jenny uppe i Domkyrkan


Kommentarer
Postat av: Emma

"Do you want sex?"



Hmm. eh. nej tack

2009-05-26 @ 17:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0